PROJECTEN

Wat ik allemaal aan het doen ben ga ik je ‘even’ vertellen, want ik heb zulke leuke opdrachten!

Vooral vanaf het corona-tijdperk heb ik het enorm druk. Door het thuiswerken en thuiszitten worden de woningen te klein. Je gaat kijken naar uitbouw en verbouw mogelijkheden. Om een goed plan te hebben en de mogelijkheden te zien maak ik 2 verschillende ontwerpen die ik dan uitwerk tot 1 definitieve. Kortom, er worden flinke verbouwingen gedaan en flinke investeringen gemaakt. Badkamers, keukens, een gehele nieuwe indeling en uitbreiding!

KOE

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik iets met koeien heb. Misschien zijn het de Friese-roots, mijn familie die melkvee bedrijven (veel koeien) hebben.. Maar een koe is een prachtig beest…. rust, stoer, lief.

Toen de opdrachtgevers mij vertelden dat de wens was om een koe op de muur te doen, was ik natuurlijk meteen verkocht! ?
Doormiddel van een 3D impressie van de gehele begane grond hadden ze een goed beeld hoe het gaat worden mét die gave koe aan de wand. En wat voor sfeer het geeft, niet alleen dé koe maar ook het kleurenpalet er om heen.
Dit project wordt vervolgd!

Ameland

Op Ameland ben ik op dit moment bezig met een heel gaaf project. Voor de opdrachtgevers mag ik een compleet interieurontwerp maken.

Ik ben een aantal werken geleden gestart met de opdracht en op dit moment kijk ik mee met de plattegrond en indeling van de ruimtes. Voordat ik dit ga uitwerken in 3D, ga ik eerst goed kijken naar een optimaal gebruik van de verdiepingen.

De woning is een twee-onder-een-kap vakantiehuis en op dit moment ben ik druk bezig om de juiste indeling te bepalen. onder andere de juiste plek voor de trap en de keuken. Op de foto zie je 4 verschillende opties voor de indeling.

Dus wil je verbouwen? Maar heb je nog geen idee waar te beginnen? Een goed begin is het halve werk!

Bekijk in het begin stadium al wat er mogelijk is. Zodat je niet achteraf hoeft te denken had ik maar… en wat als we dit of dat hadden gedaan….

Twijfel je enorm over de juiste indeling? Dan help ik je graag. Ik maak graag verschillende opties voor je: indelingen, uitbouw afmetingen. Met die plannen ga je dan naar een tekenbureau of bouwbedrijf. Zij finetunen het ontwerp aan de bouwkundige eisen en komen soms met leuke input!

Samen werken we dan aan dat het ontwerp aansluit aan jullie wensen en eisen. De interieurkeuzes help ik je graag bij, door na het finetunen van het bouwbedrijf of tekenbureau het interieurontwerp daar weer aan aan te passen, definitief ontwerp. Dubbelwerk? Nee hoor! Juist met de eerste schetsen heb jij een goed begin en een plan en weet jij wat je wilt. Door het definitief te maken kan je alvast op inkopen!

Meer weten? Neem dan gerust contact op.