2022 / 2023

Jemig, wat gaat de tijd toch weer snel. Op de website was het de afgelopen tijd erg stil, maar let op; ik heb absoluut niet stil gezeten! Veel ontwikkelingen!

In oktober ’22 heb ik een fantastische roadtrip gemaakt door de West Kust van Amerika. Even weg van alles, even een nieuwe wereld (én wat voor een). Kleuren, natuur, inspiratie, architectuur en allemaal indrukwekkende impressies.

2022

In juni ’22 kreeg ik voor September ’22 een baan aangeboden als praktijk expert op het Friesland College in Leeuwarden. Regelmatig heb ik stagiaires van deze opleiding gehad en zo doende heb ik ook gereageerd op de vacature. Deze combinatie, 2 dagen lesgeven + mijn eigen bedrijf is natuurlijk weer een uitdaging om het allemaal te combineren. Maar so far, so good.

2023

Naast mijn bedrijf en lesgeven maak ik bij Hego Buiten in Hommerts tuinontwerpen. Een hele andere kant, maar dit is zo’n goede aanvulling bij een woning en het totaalplaatje kloppend maken. Ondertussen ben ik bezig met een verdiepingsslag in mijn bedrijf te doen, hier volg ik een studie voor. Welke projecten wil ik aantrekken, wat is mijn doel etc. etc. erg leuk!!

De projecten die ik ontvang zijn vooral verbouwingen en echt dit vind ik het allerleukste. Zien waar kansen liggen, woning van a-z helemaal verbouwen. Bij een project in Beetsterzwaag heb ik een aanbouw ontworpen en daarna Bouwkundig Bureau Haverkamp hiervoor ingeschakeld. Zij vragen vergunningen aan en zorgen dat de aanbouw aan alle eisen voldoet. Erg fijne samenwerking.

Dierenartsenpraktijk Grou-Reduzum

Voor de nieuwbouw praktijk mocht ik een ontwerp maken voor het interieur. Zij hebben dit gedeeld op hun facebook pagina! Erg leuk!! Ze zijn ondertussen druk bezig met de nieuwbouw!

Opdrachten

Het is fantastisch hoe alle opdrachtgevers mij een stukje droom en fantasie durven te geven. Ik kom zomaar, bij de meeste opdrachten, als onbekende, in hun werk- of woonomgeving. Zij vertrouwen mij toe om er iets moois van te maken! Dankbaar hiervoor.